Nortea
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om Nortea

 

 

Norges eneste nettbutikk hvor du får kjøpt alle produktene til tyske produsent HERMA!


Nortea ble etablert i 2009, og holder til i Elvebyen Drammen. Vi selger produktene til tyske produsent HERMA, en av verdens mest kjente leverandører av etiketter og oppfinneren av fotohjørner!

 

I tillegg til etiketter, vil du finne et stort utvalg av klistremerker og folieprodukter som for eksempel selvklebende folier på rull, bokbind, foto-og plastlommer, og en rekke andre produkter til blant annet skolebarn, hjemmet og hobby

 

Vi selger hele produktsortimentet til HERMA på nett uten mellomledd! Dette gjør oss unike, da andre aktører kun tilbyr et utvalg av deres sortiment.

 

For deg som kunde betyr det at du finner alt på et sted og sparer tid!

 

Hos oss kan du kjøpe nye og spennende produkter, bl.a. ferdig tilpassede bokbind til skolebøker og produktdisplays, som du ikke får kjøpt andre steder i Norge. Produktene er velkjente og bestselgere i mange andre Europeiske land. Ta også gjerne en tur innom «Siste nytt & tips» rundt produktene våre.

 

Lag etiketter online! Raskt, enkelt og gratis! 

Kjøp etiketter på A4 ark, legg arkene i en skriver og lag etiketter med tekst, bilder og/eller logo ved hjelp av HERMA sin programvare. Finn din mal i programmet ved hjelp av produktets artikkelnummer (se Art.nr.: som du finner på produktsiden i nettbutikken vår, 4 eller 5 siffer. Eksempel Art.nr. 10317). Vil du vite mer? Se video under!

 

 

Litt mer om HERMA

HERMA er en av Europas største leverandører innen bl.a. selvklebende materialer som f.eks. etiketter, klistremerker, stickers, merkelapper og folie på rull. Firmaet ble grunnlagt i 1906, og var det første på markedet med fotohjørner! Se under for andre produkter fra HERMA med lenke til aktuelle nettsider.

Nortea kjøper varene sine direkte fra HERMA, og selger disse online, uten mellomledd, til forhandlere/bedrifter og private.

 

Et lite innblikk i deres produktsortiment

  • Etiketter på A3/A4 ark, etiketter på rull og i bane/dataetiketter, frankerings- og adresseetiketter
  • Skolemateriell og barneprodukter (bokbind, bokmerker, boketiketter, vindusdekor, ringpermer, strikkmapper, lesestativ, klistremerker til pynt og smykketatovering). 

 

Enkel, rask og solid beskyttelse av hardperm og myke pocket bøker. Uten saks og tape. Perfekt til skole og bibliotek. Mer informasjon.

HERMA ferdig tilpassede bokbind til skriverbøker

 

 

  • Klistremerker (runde, fargede, tall, nummer og bokstaver, hvite standardetiketter og mye mer!)
  • Stickers til dekorasjon (mange motiver, i plast, stoff, glansfolier, med og uten glitter og steiner/krystaller). Perfekt til hobby som scrapebooking!
  • Limprodukter (dobbeltsidig tape, limstifter, limrollere, også en variant for barn)
  • Fototilbehør (foto- /dias og filmlommer, fotokartong, fotoalbum, fotohjørner)
  • Butikkinnredning (produktdisplays til disk og gulv i kartong, stativ)

 

HERMA produserer også klistremerker og etiketter utenfor standardsortiment på spesial bestilling (industrietiketter).

 

Vi lytter til kundene!

Vi ønsker at våre kunder er fornøyde med produktene og servicen de får, og setter stor pris på tilbakemeldinger. Du møter oss også på sosiale medier som Facebook og Instagram.

 

Kom innom! Vi har alltid noe på tilbud i nettbutikken vår!

 

Vi håper du liker nettbutikken vår, og setter pris på å ha deg som kunde!

 

HERMA Imagefilm (tysk)

 

Trykk ENTER for å søke

Vis priser inkl eller eks mva

Ink.mvaeks.mva
X