Nortea
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

MOVABLES avtakbare etiketter - Størrelser og varenummer

17.04.2022

 

 

Bruk tabellen for enkelt å finne produktet du trenger! (varenr. i grønn skrift)

HERMA er en av Europas største leverandører innen bl.a. selvklebende materialer som f.eks. etiketter, klistremerker, stickers, merkelapper og folie på rull.

Deres produktsortiment innen etiketter er stort, og vi har gjort det enkelt for deg å finne frem til rette avtagbare etikett, merke MOVABLES, til skriver.

 

Produktinformasjon MOVABLES etiketter

Selvklebende avtakbare og flyttbare etiketter på A4 ark. Form på etiketten: Rund, oval (varenr. 4358 og 4380) eller firkantet. Movables® teknologi: Godt feste på alle flate, tørre, uskadet og støvfrie underlag. Fjernes enkelt uten å etterlate merker eller lim. Problemfri reposisjonering. Eksellent trykkresultat på alle laser- og blekkskrivere, kopieringsmaskiner, fargelaserskrivere og fargekopieringsmaskiner (ILC). Papir av høy kvalitet. Ingen papirstopp.

Perfekt løsning for midlertidig merking og ømfintlige overflater. Egnet for merking, adressering og organisering. Miljøvennlig: Klorfritt, PEFC sertifisert, CO2-nøytral, løsemiddelfritt lim. Etikettene er 100 % resirkulerbare og kan kastes sammen med papiravfall. Emballasjen er laget av resirkulert papp.

Trenger du avtakbare og slitesterke etiketter til utendørsbruk? Se vårt utvalg fra produktserien SPECIAL avtagbare etiketter i folie (kun egnet til laserskriver)

 

 

 

Les mer...

PREMIUM universaletiketter - Størrelser og varenummer

15.04.2022

 

 

Bruk tabellen for enkelt å finne produktet du trenger! (varenr. i blå skrift)

HERMA er en av Europas største leverandører innen bl.a. selvklebende materialer som f.eks. etiketter, klistremerker, stickers, merkelapper og folie på rull.

Deres produktsortiment innen etiketter er stort, og vi har gjort det enkelt for deg å finne frem til rette universaletikett, merke PREMIUM, til skriver.

 

Produktinformasjon PREMIUM etiketter

Selvklebende universaletiketter på ark, permanent lim. Perfekt for alle laser- og blekkskrivere, kopieringsmaskiner, fargelaserskrivere og fargekopieringsmaskiner (ILC). Høy grad av hvithet og uniform overflate for perfekt trykkresultat i svart-hvitt og farge. Merkbar tykkere papir:

Rask og sikker feste til og med på kjølige og fuktige overflater. Ingen papirstopp ved høy-hastighet papirmating. Egnet for merking, adressering og organisering. Miljøvennlig: Klorfritt, PEFC sertifisert, CO2-nøytral, løsemiddelfritt lim. Etikettene er 100 % resirkulerbare og kan kastes sammen med papiravfall. Emballasjen er laget av resirkulert papp.

 

 

 

Les mer...

Lag flotte etiketter selv!

08.08.2021

 

Lag etiketter med HERMA gratis programvare

 

Lag etiketter selv og spar penger!

Det er svært enkelt å trykke profesionelle etiketter selv. HERMA, som er produsenten av etikettene vi selger, tilbyr gratis programvare for trykk av etiketter og ferdige maler til mange anledninger. Ved hjelp av artikkelnummeret (varenummer, fire eller fem sifre, f.eks. etiketter i gull, produkt 4106) finner du raskt frem til rette mal.

 

Hvordan bruke programvaren?

Under har vi lagt ut fire korte video (engelsk tale) som viser deg steg for steg, hvordan programvaren skal brukes. Du finner også mye nyttig informasjon om hvordan du skal komme frem til den perfekte etiketten. Prøv nå og spar penger!

 

Video 1: Hvordan utforme en etikett

 

Video 2: Bruk av ferdige templater

 

Video 3: Hvordan lagre arbeidet ditt

 

Video 4: Opprette brukerkonto og endre passord

 

Les mer...

Bidra med å unngå smitte av korona

06.10.2020

 

Vask hendene

 

Bidra med å unngå smitte av korona

I koronahverdagen er det spesielt viktig med gode hygienevaner. Ved bruk av enkle og forståelige selvklebende skilt og symboler kan du gjøre folk oppmerksomme på dette. Det er viktig ved opphold i det offentlige rom, men kan også være et godt tiltak i eget hjem. – Da kan familiemedlemmer og gjester minnes om å vaske hendene før de for eksempel starter med matlaging eller setter seg til bords. 

Det er enkelt å bidra til smittevern ved å bruke våre avtakbare Covid klistrelappene.

 

Hvem kan jeg minne om smittevernsregler?

Avhengig av dine behov eller krav på arbeidsplassen, kan du hjelpe kunder, gjester, pasienter, ansatte, skolebarn og familiemedlemmer med å følge smittevernstiltak.

Vi har klistremerker som minner om å holde avstand, vaske hender, bruke håndsprit, unngå håndhilsning og bruk av munnbind.

 

Hvor kan jeg bruke merkelappene?

Du kan bruke skiltene på glatte overflater i butikk, apotek, kjøpesentre, restaurant, på hotel, kontor, sykehus og i offentlige bygninger. Etikettene sitter svært godt, men er likevel avtagbare uten å etterlate limrester.

Våre etiketter og klistremerker er svært motstandsdyktige mot slitasje og røffe omgivelser. De er til og med egnet til utendørs bruk som f.eks. på taxibiler, busser og bussholdeplasser.

 

På hva kan jeg feste Covid skilt og symboler

Du kan feste merkene med informasjon om smittevern, f.eks. god håndhygiene og/eller fysisk avstand, på vegger, dører, vinduer/glass, fliser, og andre glatte flater og gulv.

 

Beskytt deg selv og andre! Se våre COVID-19 produkter.

 

Se også våre klistremerker og folier for sykehus, laboratorier, institutioner og legekontor.

 

Les mer...

Dekorasjoner med personlig preg!

10.06.2019

 

 

Dekorasjoner med personlig preg!

Se vårt store utvalg av dekorative og funksjonelle etiketter til hjem og hobby. Perfekt til merking av frysetøy, krukker og plast. Materiale: Papir, kartong, gull og sølvfolie, samt tavle.

 

Fine etiketter i sort tavle-materiale

Perfekt til å sette personlig preg på alle typer krukker, flasker, glass og gaver. Merkelappene hefter godt på glatte overflater. Skrives på med kritt. Vaskes av med en våt klut.

 

Flotte merkelapper i kraftig kartong, uten lim.

Topp kvalitet til gunstig pris. Finnes i brun, hvit og farget papp, med og uten motiver. Festes med tråd. Hengeetiketter til merking og dekorasjon av pakker, glass, krukker og flasker og mye mer. 

 

Stunder til ettertanke

Kjøp klistremerker med nostalgiske motiver. Til dekorasjon av gaver og kort. Fine papiretiketter med romantiske, nostalgiske og religiøse motiver og symboler. Bildene er valgt med omhu for verdifulle stunder til ettertanke. Spesielt egnet for kondolansekort og brev. Invitasjon til minnestund.

 

Etiketter i gull og sølv. Gir et eksklusivt utseende.

Trenger du klistremerker i gull og sølv, for håndskrift eller til skriver? Etikettene våre har en svak glinsende overflate. Eksklusivt utseende, for spesielle anledninger og produkt image. Til dekorasjon av bordkort, invitasjoner og gaver.

 

Les mer...

Ta vare på dine minner med system og stil!

06.01.2019

 

 

Oppbevaring av bilder, dias, negativer, CDer og dokumenter.

Vi har et stort og variert tilbud av produkter til oppbevaring av bilder, dias, negativer, CDer og dokumenter. Alt du trenger for å beskytte og ta vare på dine prosjekter og minner.

 

Det er enkelt å lage et personlig album.

Ta utgangspunkt i et klassisk fotoalbum eller et album uten innhold hvor du setter inn fotolommer og/eller albumblad i svart eller hvit kartong. Velg fotolommer, dersom du ønsker å raskt kunne sette inn og ta ut bilder. Ønsker du heller å lime inn bildende og skrive egen tekst, vil albumblad i kartong være det beste. Vi har fotokartong i kraftig spesialkartong med beskyttelsespapir som er syrefritt og godt egnet for bilder. Lag spennende kreasjoner med bilder, tekst og dekorative klistremerker.

 

Vi har fotohjørner, fototape, en limstift eller limroller til å feste bilder og pynt av ulike slag på alle typer underlag. HERMA limprodukter er løsemiddel- og syrefritt, og skånsom mot dine bilder. Vi har også limroller til barn! 

 

For butikker tilbyr vi et stort utvalg av salgsfremmende og rimelige produktdisplays. Produkter fra HERMA er velkjente produkter og en salgssuksess i mange europeiske land. Øk salget ditt ved å tilby HERMA produkter! 

 

Les mer...

Kreativitet og fantasi for enhver anledning

14.10.2018

 

 

Hos oss kan du kjøpe det meste innen hobby og scrapping!

Vi tilbyr et stort og fargerikt utvalg av dekorative etiketter, klistremerker og stickers til pynt. Mange motiver som flotte dekorasjoner. Perfekt til Scrapbooking og som pynt på bordkort, bilder, invitasjoner og gaver. Til å samle og bytte. Flott dekor til jul, påske og andre festlige anledninger.

 

Klistremerkene fra HERMA er av meget høy kvalitet og laget med kjærlighet for detaljer. Velg blant et hav av produktvarianter, fra mer tradisjonelle klistremerkene i papir (produktserie DECOR) til eksklusive stickers med glitter, pyntestener, stoffdekor, motiver i silke eller gravyr (produktserie MAGIC). Et for seg gjort og personlig laget album eller minnebok gir mye glede. Både når sidene pyntes og når den endelige boken deles med andre.

 

Bruk fotohjørner, fototape, en limstift eller limroller til å feste bilder og pynt av ulike slag på alle typer underlag. HERMA limprodukter er løsemiddel- og syrefritt, og skånsom mot dine bilder. Vi har også limroller til barn! 

 

For butikker tilbyr vi et stort utvalg av salgsfremmende og rimelige produktdisplays. Stickers fra HERMA er velkjente produkter og en salgssuksess i mange europeiske land. Øk salget ditt ved å tilby HERMA produkter! 

 

HERMA Vario limroller med tapebiter

Les mer...

Usynlig men virkningsfullt!

10.05.2018

 

 

Elegante, glassklare etiketter til butikk, kontor og hjem. Det er enkelt å lage selv! 

Kjøp transparente, glassklare etiketter/folier på A4 ark. Eksklusivt utseende for spesielle anledninger og produkt image. Luksuriøst og dekorativt. Se også våre transparente etiketter i matt utførelse.

 

Ideelt for å lage individuelle bursdags- eller bryllupsgaver og stilige dokumenter. Elegant adressering og merking av brever og pakker. No-label effekt: Tekst og bilder ser ut som printet direkte på underlaget.

 

Finnes også som hele A4 ark (produkt 8020)  og A3 folier (produkt 8694). Svært gode trykkresultater på alle laser- og kopimaskiner. 

 

Gratis maler og programvare

Filmen vi har lagt ut her viser hvor enkelt det er å trykke dekorative etiketter selv, og f.eks. lage en stilig presentasjonsmappe. Prøv selv med f.eks. produkt 8018! Her finner du gratis programvare.

 

Nyttig produktinformasjon

Selvklebende folier. Glinsende overflate, high-gloss. Perfekt for merking av gjenstander hvor etiketten skal være usynlig. Ideell for glass og glinsende overflater, metall, plastikkmateriale og fargede underlag.

 

Værbestandig, lang levetid, smuss- og oljeavvisende, UV lys stabil, kan vaskes av med vann. Problemfri trykk av etiketter/folier uten papirstopp. Egnet for laserskrivere, kopieringsmaskiner, fargelaserskrivere og fargekopieringsmaskiner (ikke blekkskriver).

 

 

Les mer...

Trenger du navneskilt til et møte?

20.02.2018

 

 

Trenger du navneskilt? Det er enkelt å lage selv! 

Kjøp selvklebende stoffetiketter i kunstsilke og navneskilt i kartong på A4 ark. Svært gode trykkresultater på alle laser- og kopimaskiner. Gratis maler (bruk søkeord "namneetiketter") og programvare får du av oss. 

 

Perfekt til bruk på konferanser, kurs, messer og til merking av tekstiler, tepper, stoffer og madrasser.

 

Filmen vi har lagt ut her viser hvor enkelt det er å lage navneetiketter selv, og f.eks. bruke disse på et møte. Et praktisk alternativ til plastkort. Prøv selv! Her er malen for produkt 4412.

 

Nyttig produktinformasjon

Selvklebende stoffetiketter/navnelapper på A4 ark i kunstsilke med selvklebende bakside. Ideelt til merking av tekstiler. Ikke anbefalt å bruke på finklær av skinn og silke. Pålitelig lim, men enkelt å fjerne. Etterlater ingen merker eller limrester på klærne. Egnet for laserskrivere, kopieringsmaskiner, fargelaserskrivere og fargekopieringsmaskiner. Ikke egnet for blekkskriver.

 

Navneskilt innlegg i hvit kartong for plastlommer med klype på A4 ark. Perfekt til bruk på konferanser, kurs og messer. Plass til logo og fargekoder. Kraftig kartong. Høy hvithetsgrad. PEFC sertifisert. Perforeringskant mellom skiltene på arket. Svært gode trykkresultater på alle laser- og kopieringsmaskiner, fargelaserskrivere og fargekopieringsmaskiner.

 

 

Les mer...

Sørg for sikkerhet med varselskilt!

30.01.2018

 

 

Det er enkelt å sette opp fareskilt selv! 

Det eneste du trenger er gule etiketter på ark, f.eks. produkt 8033, og en printer. Gratis maler og programvare får du av oss. 

 

Filmen vi har lagt ut her viser bruken av gule folieetiketter fra produktserien SPECIAL. Etikettene er meget slitesterke og ideelle som varselskilt for å gi ekstra sikkerhet under f.eks. lagring og transport eller som informativ etikett til merking av tilbudsvare eller andre produkter med viktig informasjon.

 

Bruk til vindusplakater, opplysnings- og varseletikett, identifikasjon av lagervare/gjenstander i havne- eller produksjonsanlegg m.m. Se alle våre slitesterke filmetiketter til laserskriver.

 

Nå får du 20% rabatt på alle produktene fra produktserien SPECIAL slitesterke etiketter!

 

Nyttig produktinformasjon

Merkelappene er egnet til utendørsbruk og svært motstandsdyktige mot slitasje og røffe omgivelser. Ekstra sterk lim. Lang levetid, smuss- og oljeavvisende, kan vaskes av med vann, tåler temperaturer mellom -30°C og +80°C. Material: Polyester.

 

Problemfri trykk av etiketter uten papirstopp. Egnet for laserskrivere, kopieringsmaskiner, fargelaserskrivere og fargekopieringsmaskiner (ikke blekkskriver).

 

Vi har også slitesterke etiketter som er avtagbare og hvite folieetiketter, produktserie OUTDOOR (polyetylen), som tåler sjøvann og temperaturer mellom -40°C og +150°C.

Les mer...

Orden med farger! Colour your school!

07.01.2018 

God læring og god orden hører sammen!

Ligger skolesaker hulter til bulter i sekken eller på hylla? Er feil skrivebok tatt med hjem? Ligger penner og viskelær igjen på skolen? Hvor har timeplanen havnet? Med våre skoleprodukter er det lett å holde orden i skolesakene.


Nedover i Europa har for eksempel ferdig tilpassede bokbind til bøker og skrivebøker vært mange år på markedet. De er lekende lett å anvende. I tillegg beskyttes bøker og ark mot krøll og søl.


Tips: Skill skrivebøker og skolefag ved hjelp av farger! F.eks. matteskriveboka med rødt, naturfag med grønt og norskfag med et gult ferdigbind. Fargene gjør det lett for skolebarn å finne rett bok til rett tid. Spesielt for de som sliter med å holde ordren på skolesakene sine. Bokbindene kan pyntes med en boketikett med motiv og/eller tøffe klistremerker.

Alle produkter til skolen finner du her!

Les mer...

Ferdig tilpassede bokbind

02.01.2018

 

Med våre ferdig tilpassede bokbind beskyttes bøker i en fei!

 

Slik gjør du:

1. Skyv venstre side av bokpermen inn i lommen på bindet.
2. Brett bindet rundt bokryggen og høyre side av bokpermen.
3. Tre bokbindet over høyre side av bokpermen - ferdig!

 

Hvorfor gjøre det vanskeligere? (Se også denne filmen)
 

Bokomslagene har en slitesterk, blå kant av sveiset plast som beskytter bøkene ekstra godt. I tillegg følger det med etikett til navn.


Det er enkelt å finne rette bokbindet ved å gjøre et produktsøk hos produsenten (se bildet under). Legg inn bokhøyde/bredde og evt. ønsket motiv inn i søkefeltene. Aktuelle produkter kan du kjøpe i vår nettbutikk. Bruk varenummeret (Article number) for å søke opp produktene. Se også bokbind for skrive- og glosebok.


 

 

Les mer...

HERMÄX ferdig tilpassede bokbind

30.12.2017

Se denne produktfilmen som viser hvor lekende lett det er å legge bind på skolebøker med HERMÄX ferdig tilpassede bokbind.

Filmen finnes dessverre kun på tysk, men bildene er nokså selvforklarende. NB: Bokbindene har nå blå kant (ikke rød).

Se også vårt store utvalg av bokbind til A4 skrivebok og A5 glosebok.

 

 

Les mer...

God lesing med et bokstativ!

16.12.2017

Gjør det lett for barnet å se på sider i skoleboken mens det skriver eller leser ved hjelp av et lesestativ.

 

 

Et bokstativ kan også bidra til bedre leseforhold og redusere risikoen for overanstregelser av barnets øynene.

Vi har lesestativer i metall med moderne motiv. Stativet kan justeres i 6 trinn for optimal plassering av boken. Mål: 152 x 112 mmFinnes i rød og blå variant.

Fra samme serie som lesestativene, kan du også kjøpe hullemaskin. Kanten av hullemaskinen kan brukes som linjal (12 cm). Se også andre produkter til barn og skolemateriell som gjør skolehverdagen lettere! 

Les mer...

Hold orden på løse ark!

06.12.2017

Det er lett å få system på løse ark. Vi har moderne permer og strikkmapper i kartong og plastmateriale hvor du og din familie kan samle f.eks. oppskrifter, reisedokumenter, informasjon om husdyret eller skolepapirer.

Vi har også stilige dokumentbokser i A4 størrelse med strikk til å samle løse ark, skrivebøker eller skolesaker. Boksen passer inn i skolesekken og gjør seg godt på pulten.

 

Les mer...

Trykk ENTER for å søke

Vis priser inkl eller eks mva

Ink.mvaeks.mva
X