Nortea
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Kreativitet og fantasi for enhver anledning

14.10.2018

 

 

Hos oss kan du kjøpe det meste innen hobby og scrapping!

Vi tilbyr et stort og fargerikt utvalg av dekorative etiketter, klistremerker og stickers til pynt. Mange motiver som flotte dekorasjoner. Perfekt til Scrapbooking og som pynt på bordkort, bilder, invitasjoner og gaver. Til å samle og bytte. Flott dekor til jul, påske og andre festlige anledninger.

 

Klistremerkene fra HERMA er av meget høy kvalitet og laget med kjærlighet for detaljer. Velg blant et hav av produktvarianter, fra mer tradisjonelle klistremerkene i papir (produktserie DECOR) til eksklusive stickers med glitter, pyntestener, stoffdekor, motiver i silke eller gravyr (produktserie MAGIC). Et for seg gjort og personlig laget album eller minnebok gir mye glede. Både når sidene pyntes og når den endelige boken deles med andre.

 

Bruk fotohjørner, fototape, en limstift eller limroller til å feste bilder og pynt av ulike slag på alle typer underlag. HERMA limprodukter er løsemiddel- og syrefritt, og skånsom mot dine bilder. Vi har også limroller til barn! 

 

For butikker tilbyr vi et stort utvalg av salgsfremmende og rimelige produktdisplays. Stickers fra HERMA er velkjente produkter og en salgssuksess i mange europeiske land. Øk salget ditt ved å tilby HERMA produkter! 

 

HERMA Vario limroller med tapebiter

Les mer...

Usynlig men virkningsfullt!

10.05.2018

 

 

Elegante, glassklare etiketter til butikk, kontor og hjem. Det er enkelt å lage selv! 

Kjøp transparente, glassklare etiketter/folier på A4 ark. Eksklusivt utseende for spesielle anledninger og produkt image. Luksuriøst og dekorativt. Se også våre transparente etiketter i matt utførelse.

 

Ideelt for å lage individuelle bursdags- eller bryllupsgaver og stilige dokumenter. Elegant adressering og merking av brever og pakker. No-label effekt: Tekst og bilder ser ut som printet direkte på underlaget.

 

Finnes også som hele A4 ark (produkt 8020)  og A3 folier (produkt 8694). Svært gode trykkresultater på alle laser- og kopimaskiner. 

 

Gratis maler og programvare

Filmen vi har lagt ut her viser hvor enkelt det er å trykke dekorative etiketter selv, og f.eks. lage en stilig presentasjonsmappe. Prøv selv med f.eks. produkt 8018! Her finner du gratis programvare.

 

Nyttig produktinformasjon

Selvklebende folier. Glinsende overflate, high-gloss. Perfekt for merking av gjenstander hvor etiketten skal være usynlig. Ideell for glass og glinsende overflater, metall, plastikkmateriale og fargede underlag.

 

Værbestandig, lang levetid, smuss- og oljeavvisende, UV lys stabil, kan vaskes av med vann. Problemfri trykk av etiketter/folier uten papirstopp. Egnet for laserskrivere, kopieringsmaskiner, fargelaserskrivere og fargekopieringsmaskiner (ikke blekkskriver).

 

 

Les mer...

Trenger du navneskilt til et møte?

20.02.2018

 

 

Trenger du navneskilt? Det er enkelt å lage selv! 

Kjøp selvklebende stoffetiketter i kunstsilke og navneskilt i kartong på A4 ark. Svært gode trykkresultater på alle laser- og kopimaskiner. Gratis maler (bruk søkeord "namneetiketter") og programvare får du av oss. 

 

Perfekt til bruk på konferanser, kurs, messer og til merking av tekstiler, tepper, stoffer og madrasser.

 

Filmen vi har lagt ut her viser hvor enkelt det er å lage navneetiketter selv, og f.eks. bruke disse på et møte. Et praktisk alternativ til plastkort. Prøv selv! Her er malen for produkt 4412.

 

Nyttig produktinformasjon

Selvklebende stoffetiketter/navnelapper på A4 ark i kunstsilke med selvklebende bakside. Ideelt til merking av tekstiler. Ikke anbefalt å bruke på finklær av skinn og silke. Pålitelig lim, men enkelt å fjerne. Etterlater ingen merker eller limrester på klærne. Egnet for laserskrivere, kopieringsmaskiner, fargelaserskrivere og fargekopieringsmaskiner. Ikke egnet for blekkskriver.

 

Navneskilt innlegg i hvit kartong for plastlommer med klype på A4 ark. Perfekt til bruk på konferanser, kurs og messer. Plass til logo og fargekoder. Kraftig kartong. Høy hvithetsgrad. PEFC sertifisert. Perforeringskant mellom skiltene på arket. Svært gode trykkresultater på alle laser- og kopieringsmaskiner, fargelaserskrivere og fargekopieringsmaskiner.

 

 

Les mer...

Sørg for sikkerhet med varselskilt!

30.01.2018

 

 

Det er enkelt å sette opp fareskilt selv! 

Det eneste du trenger er gule etiketter på ark, f.eks. produkt 8033, og en printer. Gratis maler og programvare får du av oss. 

 

Filmen vi har lagt ut her viser bruken av gule folieetiketter fra produktserien SPECIAL. Etikettene er meget slitesterke og ideelle som varselskilt for å gi ekstra sikkerhet under f.eks. lagring og transport eller som informativ etikett til merking av tilbudsvare eller andre produkter med viktig informasjon.

 

Bruk til vindusplakater, opplysnings- og varseletikett, identifikasjon av lagervare/gjenstander i havne- eller produksjonsanlegg m.m. Se alle våre slitesterke filmetiketter til laserskriver.

 

Nå får du 20% rabatt på alle produktene fra produktserien SPECIAL slitesterke etiketter!

 

Nyttig produktinformasjon

Merkelappene er egnet til utendørsbruk og svært motstandsdyktige mot slitasje og røffe omgivelser. Ekstra sterk lim. Lang levetid, smuss- og oljeavvisende, kan vaskes av med vann, tåler temperaturer mellom -30°C og +80°C. Material: Polyester.

 

Problemfri trykk av etiketter uten papirstopp. Egnet for laserskrivere, kopieringsmaskiner, fargelaserskrivere og fargekopieringsmaskiner (ikke blekkskriver).

 

Vi har også slitesterke etiketter som er avtagbare og hvite folieetiketter, produktserie OUTDOOR (polyetylen), som tåler sjøvann og temperaturer mellom -40°C og +150°C.

Les mer...

Orden med farger! Colour your school!

07.01.2018 

God læring og god orden hører sammen!

Ligger skolesaker hulter til bulter i sekken eller på hylla? Er feil skrivebok tatt med hjem? Ligger penner og viskelær igjen på skolen? Hvor har timeplanen havnet? Med våre skoleprodukter er det lett å holde orden i skolesakene.


Nedover i Europa har for eksempel ferdig tilpassede bokbind til bøker og skrivebøker vært mange år på markedet. De er lekende lett å anvende. I tillegg beskyttes bøker og ark mot krøll og søl.


Tips: Skill skrivebøker og skolefag ved hjelp av farger! F.eks. matteskriveboka med rødt, naturfag med grønt og norskfag med et gult ferdigbind. Fargene gjør det lett for skolebarn å finne rett bok til rett tid. Spesielt for de som sliter med å holde ordren på skolesakene sine. Bokbindene kan pyntes med en boketikett med motiv og/eller tøffe klistremerker.

Alle produkter til skolen finner du her!

Les mer...

Ferdig tilpassede bokbind

02.01.2018

 

Med våre ferdig tilpassede bokbind beskyttes bøker i en fei!

 

Slik gjør du:

1. Skyv venstre side av bokpermen inn i lommen på bindet.
2. Brett bindet rundt bokryggen og høyre side av bokpermen.
3. Tre bokbindet over høyre side av bokpermen - ferdig!

 

Hvorfor gjøre det vanskeligere? (Se også denne filmen)
 

Bokomslagene har en slitesterk, blå kant av sveiset plast som beskytter bøkene ekstra godt. I tillegg følger det med etikett til navn.


Det er enkelt å finne rette bokbindet ved å gjøre et produktsøk hos produsenten (se bildet under). Legg inn bokhøyde/bredde og evt. ønsket motiv inn i søkefeltene. Aktuelle produkter kan du kjøpe i vår nettbutikk. Bruk varenummeret (Article number) for å søke opp produktene. Se også bokbind for skrive- og glosebok.


 

 

Les mer...

HERMÄX ferdig tilpassede bokbind

30.12.2017

Se denne produktfilmen som viser hvor lekende lett det er å legge bind på skolebøker med HERMÄX ferdig tilpassede bokbind.

Filmen finnes dessverre kun på tysk, men bildene er nokså selvforklarende. NB: Bokbindene har nå blå kant (ikke rød).

Se også vårt store utvalg av bokbind til A4 skrivebok og A5 glosebok.

 

 

Les mer...

God lesing med et bokstativ!

16.12.2017

Gjør det lett for barnet å se på sider i skoleboken mens det skriver eller leser ved hjelp av et lesestativ.

 

 

Et bokstativ kan også bidra til bedre leseforhold og redusere risikoen for overanstregelser av barnets øynene.

Vi har lesestativer i metall med moderne motiv. Stativet kan justeres i 6 trinn for optimal plassering av boken. Mål: 152 x 112 mmFinnes i rød og blå variant.

Fra samme serie som lesestativene, kan du også kjøpe hullemaskin. Kanten av hullemaskinen kan brukes som linjal (12 cm). Se også andre produkter til barn og skolemateriell som gjør skolehverdagen lettere! 

Les mer...

Hold orden på løse ark!

06.12.2017

Det er lett å få system på løse ark. Vi har moderne permer og strikkmapper i kartong og plastmateriale hvor du og din familie kan samle f.eks. oppskrifter, reisedokumenter, informasjon om husdyret eller skolepapirer.

Vi har også stilige dokumentbokser i A4 størrelse med strikk til å samle løse ark, skrivebøker eller skolesaker. Boksen passer inn i skolesekken og gjør seg godt på pulten.

 

Les mer...

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke

Vis priser inkl eller eks mva

Ink.mvaeks.mva
X