Nortea
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Ta vare på dine minner med system og stil!

 

 

Oppbevaring av bilder, dias, negativer, CDer og dokumenter.

Vi har et stort og variert tilbud av produkter til oppbevaring av bilder, dias, negativer, CDer og dokumenter. Alt du trenger for å beskytte og ta vare på dine prosjekter og minner.

 

Det er enkelt å lage et personlig album.

Ta utgangspunkt i et klassisk fotoalbum eller et album uten innhold hvor du setter inn fotolommer og/eller albumblad i svart eller hvit kartong. Velg fotolommer, dersom du ønsker å raskt kunne sette inn og ta ut bilder. Ønsker du heller å lime inn bildende og skrive egen tekst, vil albumblad i kartong være det beste. Vi har fotokartong i kraftig spesialkartong med beskyttelsespapir som er syrefritt og godt egnet for bilder. Lag spennende kreasjoner med bilder, tekst og dekorative klistremerker.

 

Vi har fotohjørner, fototape, en limstift eller limroller til å feste bilder og pynt av ulike slag på alle typer underlag. HERMA limprodukter er løsemiddel- og syrefritt, og skånsom mot dine bilder. Vi har også limroller til barn! 

 

For butikker tilbyr vi et stort utvalg av salgsfremmende og rimelige produktdisplays. Produkter fra HERMA er velkjente produkter og en salgssuksess i mange europeiske land. Øk salget ditt ved å tilby HERMA produkter! 

 

Tilbake

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke

Vis priser inkl eller eks mva

Ink.mvaeks.mva
X