Nortea
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Kreativitet og fantasi for enhver anledning

 

 

Hos oss kan du kjøpe det meste innen hobby og scrapping!

Vi tilbyr et stort og fargerikt utvalg av dekorative etiketter, klistremerker og stickers til pynt. Mange motiver som flotte dekorasjoner. Perfekt til Scrapbooking og som pynt på bordkort, bilder, invitasjoner og gaver. Til å samle og bytte. Flott dekor til jul, påske og andre festlige anledninger.

 

Klistremerkene fra HERMA er av meget høy kvalitet og laget med kjærlighet for detaljer. Velg blant et hav av produktvarianter, fra mer tradisjonelle klistremerkene i papir (produktserie DECOR) til eksklusive stickers med glitter, pyntestener, stoffdekor, motiver i silke eller gravyr (produktserie MAGIC). Et for seg gjort og personlig laget album eller minnebok gir mye glede. Både når sidene pyntes og når den endelige boken deles med andre.

 

Bruk fotohjørner, fototape, en limstift eller limroller til å feste bilder og pynt av ulike slag på alle typer underlag. HERMA limprodukter er løsemiddel- og syrefritt, og skånsom mot dine bilder. Vi har også limroller til barn! 

 

For butikker tilbyr vi et stort utvalg av salgsfremmende og rimelige produktdisplays. Stickers fra HERMA er velkjente produkter og en salgssuksess i mange europeiske land. Øk salget ditt ved å tilby HERMA produkter! 

 

HERMA Vario limroller med tapebiter

Tilbake

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke

Vis priser inkl eller eks mva

Ink.mvaeks.mva
X