Nortea
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Dekorasjoner med personlig preg!

 

 

Dekorasjoner med personlig preg!

Se vårt store utvalg av dekorative og funksjonelle etiketter til hjem og hobby. Perfekt til merking av frysetøy, krukker og plast. Materiale: Papir, kartong, gull og sølvfolie, samt tavle.

 

Fine etiketter i sort tavle-materiale

Perfekt til å sette personlig preg på alle typer krukker, flasker, glass og gaver. Merkelappene hefter godt på glatte overflater. Skrives på med kritt. Vaskes av med en våt klut.

 

Flotte merkelapper i kraftig kartong, uten lim.

Topp kvalitet til gunstig pris. Finnes i brun, hvit og farget papp, med og uten motiver. Festes med tråd. Hengeetiketter til merking og dekorasjon av pakker, glass, krukker og flasker og mye mer. 

 

Stunder til ettertanke

Kjøp klistremerker med nostalgiske motiver. Til dekorasjon av gaver og kort. Fine papiretiketter med romantiske, nostalgiske og religiøse motiver og symboler. Bildene er valgt med omhu for verdifulle stunder til ettertanke. Spesielt egnet for kondolansekort og brev. Invitasjon til minnestund.

 

Etiketter i gull og sølv. Gir et eksklusivt utseende.

Trenger du klistremerker i gull og sølv, for håndskrift eller til skriver? Etikettene våre har en svak glinsende overflate. Eksklusivt utseende, for spesielle anledninger og produkt image. Til dekorasjon av bordkort, invitasjoner og gaver.

 

Tilbake

Trykk ENTER for å søke

Vis priser inkl eller eks mva

Ink.mvaeks.mva
X