Nortea
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Trenger du navneskilt til et møte?

 

 

Trenger du navneskilt? Det er enkelt å lage selv! 

Kjøp selvklebende stoffetiketter i kunstsilke og navneskilt i kartong på A4 ark. Svært gode trykkresultater på alle laser- og kopimaskiner. Gratis maler (bruk søkeord "namneetiketter") og programvare får du av oss. 

 

Perfekt til bruk på konferanser, kurs, messer og til merking av tekstiler, tepper, stoffer og madrasser.

 

Filmen vi har lagt ut her viser hvor enkelt det er å lage navneetiketter selv, og f.eks. bruke disse på et møte. Et praktisk alternativ til plastkort. Prøv selv! Her er malen for produkt 4412.

 

Nyttig produktinformasjon

Selvklebende stoffetiketter/navnelapper på A4 ark i kunstsilke med selvklebende bakside. Ideelt til merking av tekstiler. Ikke anbefalt å bruke på finklær av skinn og silke. Pålitelig lim, men enkelt å fjerne. Etterlater ingen merker eller limrester på klærne. Egnet for laserskrivere, kopieringsmaskiner, fargelaserskrivere og fargekopieringsmaskiner. Ikke egnet for blekkskriver.

 

Navneskilt innlegg i hvit kartong for plastlommer med klype på A4 ark. Perfekt til bruk på konferanser, kurs og messer. Plass til logo og fargekoder. Kraftig kartong. Høy hvithetsgrad. PEFC sertifisert. Perforeringskant mellom skiltene på arket. Svært gode trykkresultater på alle laser- og kopieringsmaskiner, fargelaserskrivere og fargekopieringsmaskiner.

 

 

Tilbake

Kommentarer

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke

Vis priser inkl eller eks mva

Ink.mvaeks.mva
X