Nortea
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Sørg for sikkerhet med varselskilt!

 

 

Det er enkelt å sette opp fareskilt selv! 

Det eneste du trenger er gule etiketter på ark, f.eks. produkt 8033, og en printer. Gratis maler og programvare får du av oss. 

 

Filmen vi har lagt ut her viser bruken av gule folieetiketter fra produktserien SPECIAL. Etikettene er meget slitesterke og ideelle som varselskilt for å gi ekstra sikkerhet under f.eks. lagring og transport eller som informativ etikett til merking av tilbudsvare eller andre produkter med viktig informasjon.

 

Bruk til vindusplakater, opplysnings- og varseletikett, identifikasjon av lagervare/gjenstander i havne- eller produksjonsanlegg m.m. Se alle våre slitesterke filmetiketter til laserskriver.

 

Nå får du 20% rabatt på alle produktene fra produktserien SPECIAL slitesterke etiketter!

 

Nyttig produktinformasjon

Merkelappene er egnet til utendørsbruk og svært motstandsdyktige mot slitasje og røffe omgivelser. Ekstra sterk lim. Lang levetid, smuss- og oljeavvisende, kan vaskes av med vann, tåler temperaturer mellom -30°C og +80°C. Material: Polyester.

 

Problemfri trykk av etiketter uten papirstopp. Egnet for laserskrivere, kopieringsmaskiner, fargelaserskrivere og fargekopieringsmaskiner (ikke blekkskriver).

 

Vi har også slitesterke etiketter som er avtagbare og hvite folieetiketter, produktserie OUTDOOR (polyetylen), som tåler sjøvann og temperaturer mellom -40°C og +150°C.

Tilbake

Kommentarer

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke

Vis priser inkl eller eks mva

Ink.mvaeks.mva
X