Nortea
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Bidra med å unngå smitte av korona

 

Vask hendene

 

Bidra med å unngå smitte av korona

I koronahverdagen er det spesielt viktig med gode hygienevaner. Ved bruk av enkle og forståelige selvklebende skilt og symboler kan du gjøre folk oppmerksomme på dette. Det er viktig ved opphold i det offentlige rom, men kan også være et godt tiltak i eget hjem. – Da kan familiemedlemmer og gjester minnes om å vaske hendene før de for eksempel starter med matlaging eller setter seg til bords. 

Det er enkelt å bidra til smittevern ved å bruke våre avtakbare Covid klistrelappene.

 

Hvem kan jeg minne om smittevernsregler?

Avhengig av dine behov eller krav på arbeidsplassen, kan du hjelpe kunder, gjester, pasienter, ansatte, skolebarn og familiemedlemmer med å følge smittevernstiltak.

Vi har klistremerker som minner om å holde avstand, vaske hender, bruke håndsprit, unngå håndhilsning og bruk av munnbind.

 

Hvor kan jeg bruke merkelappene?

Du kan bruke skiltene på glatte overflater i butikk, apotek, kjøpesentre, restaurant, på hotel, kontor, sykehus og i offentlige bygninger. Etikettene sitter svært godt, men er likevel avtagbare uten å etterlate limrester.

Våre etiketter og klistremerker er svært motstandsdyktige mot slitasje og røffe omgivelser. De er til og med egnet til utendørs bruk som f.eks. på taxibiler, busser og bussholdeplasser.

 

På hva kan jeg feste Covid skilt og symboler

Du kan feste merkene med informasjon om smittevern, f.eks. god håndhygiene og/eller fysisk avstand, på vegger, dører, vinduer/glass, fliser, og andre glatte flater og gulv.

 

Beskytt deg selv og andre! Se våre COVID-19 produkter.

 

Se også våre klistremerker og folier for sykehus, laboratorier, institutioner og legekontor.

 

Tilbake

Trykk ENTER for å søke

Vis priser inkl eller eks mva

Ink.mvaeks.mva
X